Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

Дерматовенерологија

Третман на акни без рецепт: Кои производи функционираат најдобро?

Можете да купите многу лекови за акни во продавницата за лекување на благи до умерени акни и спречување на појава на акни. Тие вклучуваат лосиони за чистење, гелови, пени и салфетки, непотребни производи и комплети. Со огромен асортиман на производи против акни од кои можете да изберете, како да знаете…

Read more

Фармаколошки опции за третман на проширени вени

45% од луѓето во Македонија се сочуваат со проширени вени и капилари. Речиси 1 од 4 возрасни лица има проширени вени. Целта на третманот е олеснување на симптомите и спречување на компликации.

Read more

Причини за дифузно опаѓање на косата

Прекумерното опаѓање на косата, без создавање зони на гол скалп е честа и вознемирувачка појава од која вообичаено страдаат жени. Вообичаената поплака е: “Секогаш имав густа и бујна коса, а сега ми опаѓа како во клопчиња”.

Read more

Календар на инхалаторни алергени

Дозволете да Ве потсетиме дека расте бројот на граѓаните кои развиваат симптоми на алергија, односно кивавица, суво кашлање, чешање или солзи во очите. Поленската грозница е еден од најчестите видови алергија. Виновници се полените произведени од дрвјата, тревите и цвеќињата, кои со помош на ветрот лесно се пренесуваат низ воздухот.…

Read more

Убоди од инсекти во пролет и лето

Како што се зголемува денот и растат надворешните температури, не само што поминуваме повеќе време на отворено, туку и подолго сме изложени на ризик од инсекти. Некои убоди се прилично безопасни, додека други можат да бидат прилично опасни. Како да знаете дали убодот е опасен? Најчестите убоди од инсекти кај…

Read more