Skip to content Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

ЗА НАС

Аптеката Ефедра е основана во 1999-та година на територијата од општина Карпош. Покрај навременото снабдување со лекови и ортопедски помагала на товар од ФЗО и медицинска козметика за возрасни и деца, одговараме на сите Ваши прашања поврзани со терапијата, нејзиното усогласување и несаканите ефекти. Нудиме бројни услуги за кои можете да се информирате во делот за клиенти, како и изработка на магистрални лекови за индивидуални потреби. Нашата најважна цел се задоволни клиенти и секоја Ваша посета на аптеката или на оваа веб страница нѐ мотивира уште подобро да одговориме на Вашите потреби.

  • Дерматовенерологија
  • Стоматологија
  • Гинекологија
  • Медицинска козметика
  • Додатоци на исхраната
  • Хербални производи
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА СО СМЕТКА НАД 2.000 ДЕНАРИ