Skip to content Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

За нас

КОИ СМЕ НИЕ

Аптеката Ефедра е основана во 1999-та година на територијата од општина Карпош. Покрај навременото снабдување со лекови и ортопедски помагала на товар од ФЗО и медицинска козметика за возрасни и деца, одговараме на сите Ваши прашања поврзани со терапијата, нејзиното усогласување и несаканите ефекти. Нудиме бројни услуги за кои можете да се информирате во делот за клиенти, како и изработка на магистрални лекови за индивидуални потреби. Нашата најважна цел се задоволни клиенти и секоја Ваша посета на аптеката или на оваа веб страница нѐ мотивира уште подобро да одговориме на Вашите потреби.

 • Лекови и ортопедски помагала на товар од ФЗО;
 • Стандардна медицинска козметика за возрасни и деца;
 • ОТЦ лекови, гранични производи, додатоци на исхраната, хербални производи и чаеви;
 • Изработка на магистрални и галенски лекови;
 • Лекови за индивидуални потреби препишани од лекар во рок од 24 часа во градот Скопје и 48 часа испорака до другите градови.

 • Програма за инконтиненција;
 • Детска програма (Avent);
 • Потврда за лекови при патување во странство. Избегнете непријатности со оваа Потврда за лековите кои ги носите со себе при патување;
 • Клиентска картичка;
 • Online нарачки преку веб странава или по телефон;
 • Одредување состојба на кожата со Courage Khazaka анализатор на кожа.

Бесплатна достава

Со сметка над 2.000 ден.

Локација

ул. Орце Николов бр. 150 Скопје

Online поддршка

Ви стоиме на располагање 24/7