Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

Tag: аптека

Третман на акни без рецепт: Кои производи функционираат најдобро?

Можете да купите многу лекови за акни во продавницата за лекување на благи до умерени акни и спречување на појава на акни. Тие вклучуваат лосиони за чистење, гелови, пени и салфетки, непотребни производи и комплети. Со огромен асортиман на производи против акни од кои можете да изберете, како да знаете…

Read more

magistralni

Магистрални (галенски) препарати online

Магистралните препарати се персонализирани лекарства кои се изработуваат од страна на магистер фармацевт во аптека, специјално наменети за индивидуалните потреби на само еден пациент, за точно одредена здравствена состојба.

Read more