Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

Tag: телоген

Причини за дифузно опаѓање на косата

Прекумерното опаѓање на косата, без создавање зони на гол скалп е честа и вознемирувачка појава од која вообичаено страдаат жени. Вообичаената поплака е: “Секогаш имав густа и бујна коса, а сега ми опаѓа како во клопчиња”.

Read more