Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

Tag: магистер

magistralni

Магистрални (галенски) препарати online

Магистралните препарати се персонализирани лекарства кои се изработуваат од страна на магистер фармацевт во аптека, специјално наменети за индивидуалните потреби на само еден пациент, за точно одредена здравствена состојба.

Read more