Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

Tag: дојка

Додатоци на исхраната за примарна и секундарна превенција против рак на дојка

Октомври е месец посветен за свесноста против рак на дојка. Ракот на дојка е втор најчест карцином кај жените, по ракот на кожата. Многу ретко ги погодува мажите. Најлесно се лекува кога е откриен рано, затоа е важно да се прават редовни самопрегледи на дојките и редовни посети на лекар.

Read more