Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0
Wishlist
[yith_wcwl_wishlist] view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0 ден 0

Tag: алергија

Календар на инхалаторни алергени

Дозволете да Ве потсетиме дека расте бројот на граѓаните кои развиваат симптоми на алергија, односно кивавица, суво кашлање, чешање или солзи во очите. Поленската грозница е еден од најчестите видови алергија. Виновници се полените произведени од дрвјата, тревите и цвеќињата, кои со помош на ветрот лесно се пренесуваат низ воздухот.…

Read more